Mάντσεστερ Γ.: Με αυτόν τον προπονητή μίλησε ο Ράτκλιφ

Συνάντηση με πιθανό διάδοχο του Έρικ Τεν Χαχ, φαίνεται να είχε το νέο αφεντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το μέλλον του Έρικ Τεν Χαχ στο «Ολντ Τράφορντ» να είναι αβέβαιο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», μπορεί να κατέκτησαν το Κύπελλο Αγγλίας, κερδίζοντας στον τελικό τη συμπολίτισσα Σίτι, όμως τερμάτισαν όγδοοι στο πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην εποχή της Πρέμιερ Λιγκ και έτσι δεν είναι σίγουρο ότι ο Ολλανδός τεχνικός, θα παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ και του χρόνου.

Η Daily Mail και η Bild, ισχυρίζoνται μάλιστα, ότι το νέο αφεντικό της Γιουνάιτεντ, σερ Τζιμ Ράτκλιφ, είχε συνάντηση με έναν από τους υποψήφιους διαδόχους του Τεν Χαχ, τον Τόμας Τούχελ!

Το δημοσίευμα, αναφέρει ότι οι δύο άνδρες, συναντήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Μονακό, με τον πρώην τεχνικό των Ντόρτμουντ, Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου, να αναλύει στον Ράτκλιφ το πλάνο του.

Ο Τούχελ, υποστήριξε ότι σε περίπτωση που αναλάβει, θα έχει ως προτεραιότητα να εκμεταλλευτεί παίκτες για τους οποίους ξοδεύτηκαν αρκετά χρήματα, αλλά δεν έχουν δείξει την αξία τους με τον Τεν Χαχ, όπως ο Μέισον Μάουντ, αλλά και ο Τζέιντον Σάντσο.

Έτσι, τα πάντα παραμένουν ανοικτά, όσον αφορά την επόμενη μέρα στους Κυπελλούχους και άπαντες περιμένουν τις τελικές αποφάσεις του Ράτκλιφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.