Ο Στίβεν Τσούμπερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις μετά τον τραυματισμό του με τα αποτελέσματα να μην δείχνουν κάτι το σοβαρό και τον Ελβετό να ελπίζει σε συμμετοχή στο Euro 2024.

O Στίβεν Τσούμπερ πάνω που έμαθε τα ευχάριστα νέα με το ότι το όνομά του βρίσκεται στην λίστα του Μουράτ Γιακίν για την αποστολή της Εθνικής Ελβετίας στο Euro 2024 τραυματίστηκε.

Ευτυχώς για τον Ελβετό άσο της ΑΕΚ ο τραυματισμός δεν φαίνεται να είναι σοβαρός και έτσι εκτός απροόπτου θα βρίσκεται κανονικά στα γήπεδα της Γερμανίας.

Όπως αναφέρει η ελβετική ιστοσελίδα «20min.ch» οι πρώτες εξετάσεις που έκανε ο Στίβεν Τσούμπερ έδειξαν πως απέφυγε τον σοβαρό τραυματισμό που θα μπορούσε να του στερήσει την συμμετοχή του στο Euro, ωστόσο πρόκειται να γίνουν κι άλλες εξετάσεις, που θα δείξουν την συνολική εικόνα του προβλήματος και θα ξεκαθαριστεί έτσι στο 100% αν θα μπορέσει να βρεθεί με την φανέλα της πατρίδας του στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Τσούμπερ τραυματίστηκε στο φιλικό παιχνίδι της Ελβετίας με την Αυστρία και αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή, με τον προπονητή της Eθνικής Ελβετίας, Μουράτ Γιακίν να τονίζει πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο άσος της ΑΕΚ είναι στην γάμπα και ελπίζει πως δεν θα είναι κάτι σημαντικό.