Ρεάλ Μαδρ.: Ο Αντσελότι αφήνει ανοιχτή την πόρτα για τον Κρόος

Ο Κάρλο Αντσελότι με δηλώσεις του σε Ιταλικό μέσο ενημέρωσης είπε πως αν ο Τόνι Κροος του ζητήσει να επιστρέψει, θα επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

O Κάρλο Αντσελότι γιορτάζει στις 10 Ιουνίου τα 65α γενέθλιά του και έδωσε συνέντευξη στην πατρίδα του, στην Il Giornale. Μέσα σε όσα είπε και η είδηση πως αν Κρόος βαρεθεί χωρίς ποδόσφαιρο και του ζητήσει να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης, η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή.

“Δυστυχώς ο Κρόος αποφάσισε να σταματήσει και είναι όντως Γερμανός στις αποφάσεις του αλλά, θα συνεχίσει να ζει στην Μαδρίτη. Του είπα πως αν, το Φθινόπωρο, αλλάξει γνώμη, θα μου κάνει ένα τηλεφώνημα και θα αρχίσουμε από την αρχή”.

Για το πόσο θα έχει αυτό το πάθος για το ποδόσφαιρο ακόμη απάντησε:

“Διατηρώ το πάθος μου, έτσι ζω το παιχνίδι, την δουλειά αλλά, πάντα έχω ισορροπία μέσα μου. έχω ξεπεράσει αρνητικές στιγμές, μετά την εμπειρία μου στην Έβερτον εξαφανίστηκα από τον χάρτη. Με αποκάλεσαν γέρο. Το ίδιο και στη Νάπολι. Η Μαδρίτη όμως είναι ξεχωριστή. Το Μιλάνο είναι στην καρδιά μου, εκεί έπαιξα, ήμουν προπονητής, μεγάλο μέρος της επαγγελματικής μου ζωής αλλά η Ρεάλ, είναι η Ρεάλ. Τι είναι καλύτερο; Εδώ υπάρχει σεβασμός για την ιστορία, όλοι οι παίκτες του παρελθόντος είναι εκεί, παρόντες, σε φωτογραφίες στο προπονητικό κέντρο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.