Ο Χάρι Κέιν θεωρεί πως η Αγγλία μπορεί να πετύχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2024.

Ο Άγγλος επιθετικός αναφέρθηκε στις συμμετοχές των παικτών σε μεγάλα τουρνουά και υποστήριξε πως αυτό θα είναι από τα θετικά των «τριών λιονταριών». Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη φυσική του κατάσταση, δηλώνοντας πως πλέον είναι σε θέση να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της Αγγλίας.

Ο Κέιν δήλωσε αρχικά: «Νομίζω ότι έχουμε περισσότερη από αρκετή εμπειρία. Ειδικά πολλοί παίκτες που έχουν παίξει σε δύο ή τρία τουρνουά. Πάντα θα υπάρχουν νέοι παίκτες, παίκτες που αξίζουν να είναι εδώ. Για τους παίκτες που έχασαν την ευκαιρία… Είναι λυπηρό να τους βλέπεις να φεύγουν, αλλά τελικά αυτό σημαίνει να παίζεις για την Αγγλία. Ο προπονητής πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Όλοι έχουν κερδίσει το δικαίωμα να είναι εδώ. Αυτό το έχουμε πει. Ο καθένας φέρνει κάτι διαφορετικό στην ομάδα και θα χρειαστούμε και τους 26 παίκτες αν θέλουμε να πετύχουμε».  

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είμαι καλά. Το σχέδιο ήταν να παίξω 60 λεπτά με την Ισλανδία. Ήταν ένα πολύ καλό καμπ για εμένα προσωπικά από αυτή την άποψη. Έκανα μια καλή εβδομάδα προπόνησης, 30 λεπτά, λίγες μέρες προπόνησης, μετά 60 λεπτά. Αισθάνομαι πραγματικά προετοιμασμένος και σε καλό επίπεδο».