Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης εξακολουθεί να κάνει κινήσεις για την απόκτηση του Άλεξ Κογιάδο, ακόμη και με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Μπέτις, όπου ανήκει ο Ισπανός μεσοεπιθετικός

Δεν έχει σβηστεί από την ατζέντα των ανθρώπων της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης το όνομα του Άλεξ Κογιάδο. Ο 25χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός εξακολουθεί να απασχολεί τους “κίτρινους”, που επιθυμούν να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ακόμη και με τη μορφή δανεισμού από την Ρεάλ Μπέτις, όπου ανήκει.

Η υπόθεση δεν είναι εύκολη, πάντως, κι ο λόγος είναι τα οικονομικά δεδομένα. Ο Κογιάδο έχει υψηλό συμβόλαιο με την Μπέτις, το οποίο υπολογίζεται ότι είναι πάνω από ένα (1) εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Χρήματα, τα οποίο έπαιρνε και με το παραπάνω στη Σαουδική Αραβία, όπου αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν, στην στην Αλ Οκχντόντ συγκεκριμένα, ως δανεικός από τον ισπανικό σύλλογο.

Το ζητούμενο για τους ανθρώπους του Άρη είναι να βρούνε μια φόρμουλα με την Ρεάλ Μπέτις και να πάρουν δανεικό τον παίκτη, ο οποίος δύσκολα και αυτή τη σεζόν θα βρει θέση στο ρόστερ του ισπανικού συλλόγου. Με την Μπέτις ο Κογιάδο έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2029, οπότε η περίπτωση μεταγραφής του παίκτη είναι μάλλον δύσκολη.

Να σημειωθεί ότι στα θετικά για τη διοίκηση του Άρη είναι οι καλές σχέσεις με αυτή της Μπέτις, λόγω και της μεταγραφής του Λορέν Μορόν, που προηγήθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Στη Σαουδική Αραβία ο Κογιάδο τη σεζόν που πέρασε είχε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας 4 γκολ και μοιράζοντας 4 ασίστ.