Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε σήμερα (13/6) σε οριστική συμφωνία με τον Μαντί Καμαρά, τον οποίο οι "ασπρόμαυροι" περιμένουν στη Θεσσαλονίκη στις 19 Ιουνίου, να ενσωματωθεί με την ομάδα

Σε οριστική συμφωνία με τον Μαντί Καμαρά έφτασε σήμερα (13/6) η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι “ασπρόμαυροι” συμφώνησαν να εντάξουν τον μέσο από τη Γουινέα, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, στο ρόστερ τους, με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών. Ο παίκτης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 19 του μηνός, για να περάσει ιατρικές εξετάσεις, κι εφόσον όλα είναι καλά, να υπογράψει και να ανακοινωθεί επισήμως από τον “Δικέφαλο”.

Πάρτε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Novasports

Την επομένη, 20 Ιουνίου, είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της ομάδας για τη νέα σεζόν, οπότε ο Καμαρά αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στους “ασπρόμαυρους” και να είναι από την πρώτη μέρα της διαδικασίας παρών. Θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση αυτού του καλοκαιριού για τον “Δικέφαλο”.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είχε κάνει πρόταση στον Καμαρά για απολαβές ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως στον παίκτη, κάτι που όπως φαίνεται έγινε δεκτό από την πλευρά του. Για την απόκτησή του είχε ενδιαφερθεί η ΑΕΚ, αλλά και ομάδες από τη Γαλλία, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε φτάσει σε σημείο να πει ότι παγώνει τις όποιες διαπραγματεύσεις μαζί του, μιας και φαινόταν οι συζητήσεις να έχουν φτάσει σε αδιέξοδο.

Στην υπόθεση επήλθε ανατροπή και τελικώς προέκυψε η σημερινή συμφωνία. Με την απόκτησή του ο Ρασβάν Λουτσέσκου αποκτά μία λύση με τα χαρακτηριστικά που ήθελε στη μεσαία γραμμή. Πλέον, μένει να δέσει με το υπόλοιπο σύνολο, ώστε να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, πρωτίστως στην προσπάθειά της να περάσει στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.