Προτεραιότητα στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής δίνουν στον Παναθηναϊκό, καθώς κινούνται πλέον για την απόκτηση δυο εξτρέμ, έναν για κάθε πτέρυγα, με τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, δηλαδή γρήγορους και με καλή ντρίμπλα.

Αυτό δεν είναι ότι πιο εύκολο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ωστόσο, γίνονται κινήσεις προς κάθε κατεύθυνση, ώστε αυτές οι εκκρεμότητες να τακτοποιηθούν άμεσα, προκειμένου ο νέος προπονητής να καταφέρει να έχει τους δυο ακραίους στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Παράλληλα οι πράσινοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε συζητήσεις με γνωστούς μάνατζερ για την απόκτηση αριστερού οπισθοφύλακα. Ο Δημήτρης Γιαννούλης βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και σίγουρα πρόκειται για μια αξιόπιστη λύση, ωστόσο, ο ίδιος δεν βιάζεται να απαντήσει, καθώς δίνει προτεραιότητα σε ομάδες από το εξωτερικό. Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να περιμένει ακόμα λίγο τον Έλληνα διεθνή  αλλά παράλληλα να εξετάζει και άλλες λύσεις. 

Για την μεσαία γραμμή τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, καθώς ο παίκτης που θα αποκτηθεί πρέπει να έχει ορισμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Να είναι ηγέτης, με όλη τη σημασία της λέξης και να κάνει τη διαφορά. Ποδοσφαιριστές με τα στοιχεία που αναζητά ο σύλλογος της Αθήνας σπανίζουν και είναι πανάκριβοι. 

Άλλες προσθήκες στο χώρου του κέντρου ίσως να μην χρειαστούν, αφού, από την καινούργια σεζόν στους υπάρχοντες μέσους, θα προστεθεί και ο Γιώργος Νίκας, ο οποίος θα ξεκινήσει την προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα. 

Ο 24χρονος χαφ το τελευταίο εξάμηνο έμεινε στην ομάδα του  Λεβαδειακού, ως δανεικός (αποκτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο) και ξεχώρισε με την παρουσία του στο πρωτάθλημα της superleague 2.

Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση, καθώς έχει πολύ καλή σωματοδομή και εξαιρετική μεταβίβαση. Σύγχρονος χαφ, ο οποίος ξέρει να κρατάει μπάλα, ενώ μπορεί να βοηθήσει και ανασταλτικά, καθώς τρέχει και μαρκάρει ακατάπαυστα. Όσοι τον έχουν παρακολουθήσει να αγωνίζεται μιλούν γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια και θεωρούν ότι αν προσεχθεί, θα αφήσει εποχή στην ομάδα του τριφυλλιού. 


Στην άμυνα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Η επιστροφή του Μάγκνουσον,  λύνει τα χέρια του Ντιέγκο Αλόνσο, που πλέον χρειάζεται έναν ακόμη έμπειρο στόπερ.