Για νέα βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Χουάν Χοσέ Κόρδομπα κάνουν λόγο δημοσιεύματα στην Κολομβία.

Ο Χουάν Χοσέ Κόρδομπα μπήκε στην… καθημερινότητα της ΑΕΚ μέσω των Κολομβιανών, οι οποίοι το Σάββατο συνέχισαν να ασχολούνται με την ελληνική ομάδα.

Ο Κολομβιανός δημοσιογράφος, Μαριάνο Όλσεν με ανάρτησή του είχε αποκαλύψει πως η ΑΕΚ κινήθηκε για την απόκτηση του Χουάν Χοσέ Κόρδομπα εισπράττοντας αρνητική απάντηση από την Ντεπορτίβο Κάλι στην προσφορά των 2 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Το Σάββατο υπήρξε νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας El Deportivo, η οποία ασχολείται με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 21χρονο ακραίο επιθετικό, τονίζοντας πως: «η ελληνική ομάδα αναμένεται να αυξήσει την πρότασή της».

Επιθυμία του προπονητή της Ντεπορτίβο Κάλι, Ερνάν Τόρες, είναι να διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας τους καλύτερους παίκτες και μέσα σε αυτούς είναι και ο Κόρδομπα. Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρουν πως αυτό δεν θα είναι εύκολο από τη στιγμή που σύλλογοι του εξωτερικού έχουν γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον τους για ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο 21χρονος Κολομβιανός αριστεροπόδαρος εξτρέμ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025 και τη φετινή σεζόν σε 19 εμφανίσεις είχε έξι γκολ και δύο ασίστ.