Ο Άρης θέλει να αλλάξει πρόσωπα στις θέσεις των αμυντικών μέσων κι έχει στρέψει το βλέμμα του (και) στην ισπανική αγορά, έχοντας μεταξύ άλλων από εκεί στη λίστα του το όνομα του Αλβανού διεθνή, Κέιντι Μπάρε

Τα μάτια τους στην Ισπανία έχουν στρέψει οι “κίτρινοι”, αναζητώντας παίκτες για την ενίσχυση του ρόστερ τους εν όψει της ερχόμενης σεζόν. Ο σχεδιασμός προβλέπει αλλαγές προσώπων στις θέσεις των αμυντικών μέσων, οπότε, μεταξύ άλλων, τσεκάρουν παίκτες για εκεί. Ένα από τα ονόματα που έχουν στη λίστα τους και τσεκάρουν είναι αυτό του Κέιντι Μπάρε, ο οποίος ανήκει στην Εσπανιόλ.

Ο Μπάρε έλκει την καταγωγή του από την Αλβανία, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του και αγωνίζεται ως κεντρικός και αμυντικός μέσος. Το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ λήγει στα τέλη του Ιουνίου, οπότε και μένει ελεύθερος. Αυτό το διάστημα συμμετέχει με την ομάδα του στα πλέι οφ της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας για την άνοδο στη La Liga, γι’ αυτό και δεν πήγε στο Euro με την Εθνική Αλβανίας. Χθες, η Εσπανιόλ έπαιξε τον πρώτο τελικό των πλέι οφ με την Οβιέδο κι έχει κι επαναληπτικό την ερχόμενη Κυριακή, 23 του μηνός.

Στην Αλβανία έχει περάσει από την Απολόνια, ενώ τον Δεκέμβριο του 2013, σε ηλικία 16 ετών, δοκιμάστηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Βγήκε καλύτερος μέσος σε ένα τουρνουά και υπέγραψε συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα. Τον Γενάρη του 2014 έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου και παράλληλα αγωνιζόταν στην 2η ομάδα. Συνολικά έπαιξε σε δυο ματς κυπέλλου με την Ατλέτικο, ενώ ήταν και στον πάγκο σε κάποια παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Το 2019 πήρε μεταγραφή στη Μάλαγα, με την οποία έπαιξε σε 48 ματς στη La Liga 2. Στην Εσπανιόλ μεταγράφηκε τον Σεπτέμβριο του 2020, υπογράφοντας 4ετές συμβόλαιο. Με την Εσπανιόλ έχει αγωνιστεί συνολικά 118 φορές, σε La Liga και La Liga 2. Αυτή τη σεζόν μετράει ως τώρα 38 παιχνίδια (τα 23 βασικός), με 3 ασίστ.

Αγωνίζεται τόσο στη θέση «6», όσο και στη θέση «8». Η απόκτησή του από τον Άρη δεν είναι εύκολη περίπτωση. Ειδικά, αν η Εσπανιόλ πάρει την άνοδο, το status του παίκτη θα αλλάξει ακόμη περισσότερο υπέρ του. Αυτή τη στιγμή η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο υπολογίζεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ, οπότε γίνεται αντιληπτό ότι οι “κίτρινοι” καλούνται να κάνουν υπέρβαση για να τον αποκτήσουν.