Στη Σεβίλλη αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του ο Κιντέρα Ετζούκε, ο οποίος ενδιέφερε τον ΠΑΟΚ για τη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού, οπότε οι "ασπρόμαυροι" αναζητούν άλλη λύση για τη θέση

Ο Κιντέρα Ετζούκε, όπως ανακοίνωσε σήμερα (17/6) πριν λίγη ώρα η Σεβίλλη στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική ομάδα. Μάλιστα, όπως γράφει το ποστάρισμα, αποτελεί την πρώτη της μεταγραφή για τη σεζόν 24/25. Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ είναι το ίδιο, ότι αναζητά άλλη λύση για να καλύψει τη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού.

Όπως ήταν γνωστό από μέρες, οι “ασπρόμαυροι” είχαν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Νιγηριανό εξτρέμ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου ανήκε. Του είχαν καταθέσει πρόταση συνεργασίας και περίμεναν την απάντησή του εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Η σημερινή ανακοίνωση της Σεβίλλης εξηγεί την εξέλιξη της υπόθεσης και προαναγγέλλει αυτό που θα ακολουθήσει για τον “Δικέφαλο”, δηλαδή τη στροφή σε άλλη επιλογή.

Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος ειδικεύεται στις μεταγραφές ποδοσφαιριστών διεθνώς, αναφέρθηκε σε χθεσινό (16/6) ποστάρισμά του στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στη μεταγραφή του Κιντέρα Ετζούκε στη Σεβίλλη. Συγκεκριμένα, έγραψε στη χθεσινή σχετική δημοσίευσή του: “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Σεβίλλη συμφώνησε να υπογράψει τον Νιγηριανό εξτρέμ Chidera Ejuke ως ελεύθερο, ορίστε! Η προφορική συμφωνία με τη Σεβίλλη για τους όρους συμβολαίου, τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές έχει κλείσει για την επόμενη εβδομάδα”.