Η Ίντερ εξακολουθεί να εργάζεται για να συνάψει ένα νέο συμβόλαιο για τον προπονητή Σιμόνε Ινζάγκι, το οποίο έχει αποδειχθεί πιο περίπλοκο από το αναμενόμενο, αλλά μια συμφωνία θα μπορούσε σύντομα να είναι ορατή.

Ο 48χρονος Ιταλός οδήγησε τον σύλλογο στο 20ο σκουντέτο με κυρίαρχο τρόπο, μετατρέποντας την ομάδα σε μια πραγματικά κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα μετά την ήττα στον τελικό του Champions League από τη Μάντσεστερ Σίτι την προηγούμενη σεζόν. Το τρέχον συμβόλαιο του Ινζάγκι με την Ίντερ λήγει τον Ιούνιο του 2025 και ο σύλλογος επιθυμεί να παρατείνει την παραμονή του, κάτι που δεν έχει αλλάξει παρά την αλλαγή ιδιοκτησίας από τον Στίβεν Ζανγκ και τη Σούνινγκ στο Aμερικανικό fund Oktree.

Η διοίκηση της Ίντερ ήλπιζε να επεκτείνει το συμβόλαιο του κατά ένα χρόνο έως το 2026, αλλά ο προπονητής και ο ατζέντης του είχαν διαφορετικές ιδέες, επιθυμώντας μια διετή επέκταση έως το 2027, περιπλέκοντας τις διαπραγματεύσεις. Οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να καταλήξουν σε συμβιβασμό σχετικά με μια ρήτρα επέκτασης που συνδέεται με ορισμένα αποτελέσματα και μια νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ της διοίκησης και μάνατζερ τις επόμενες ημέρες. Πρέπει επίσης να επιτευχθεί συμφωνία σχετικά με τον μισθό του, αλλά αυτό δεν αφορά ιδιαίτερα τον σύλλογο.