Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμπλήρωσε 14 χρόνια στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού και με ανάρτηση του στα social media, αναφέρθηκε στα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι» και έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Ολυμπιακό, καθώς συμπληρώνονται 14 χρόνια από τότε που ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τη σημερινή ημέρα και με ανάρτηση του στα social media έκανε αναφορά στα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησε η ομάδα την φετινή σεζόν, αυτό του Youth League κι εκείνο του Conference League, κάτι που κατάφερε για πρώτη φορά ένα κλαμπ στις διοργανώσεις της UEFA.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«2010-2024 | 14 ΧΡΟΝΙΑ 🏆🏆 Γράψαμε ιστορία κερδίζοντας δύο ευρωπαϊκά τρόπαια!

Η πρώτη μας ομάδα κέρδισε υπερήφανα το UEFA Europa Conference League και η Κ19 μας το UEFA Youth League! Για πρώτη φορά στην ιστορία των διοργανώσεων της UEFA ένας σύλλογος κατακτά δύο ευρωπαϊκούς τίτλους την ίδια σεζόν και για πρώτη φορά ένας ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο!

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά από πριν και να τα δίνουμε όλα σε καθημερινή βάση, ώστε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να στοχεύει ψηλά και να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα! Ζήτω ο Ολυμπιακός! 🔴⚪️🇬🇷»