Το θέμα του Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό παραμένει ανοιχτό, με τους «πράσινους» να προσπαθούν να αποκτήσουν τον Πολωνό τερματοφύλακα.

Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν δικό τους τον Ντραγκόφσκι με ένα ποσό χαμηλότερο από την ρήτρα που είχε συμφωνηθεί με την Σπέτσια τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με το «calciospezia.it» προσφέρει στους Ιταλούς ένα ποσό της τάξης των 2 εκατ. ευρώ (3.5 εκατ. ευρώ ήταν η ρήτρα), με τη διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες να μην είναι μεγάλη. Η Σπέτσια φέρεται να αξιώνει 500 χιλιάδες ευρώ παραπάνω, μία διαφορά που δείχνει ικανή να γεφυρωθεί, ώστε να υπάρξει deal.

«Επιβράδυνση στην μόνιμη μετακίνηση του Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό. Η προσφορά ύψος 2 εκατ. ευρώ που έχει παρουσιαστεί από την ελληνική ομάδα για τον Πολωνό τερματοφύλακα δεν πείθει εντελώς την Σπέτσια, που περιμένει περίπου 2.5 εκατ. ευρώ από τους Αθηναίου, με μια έκπτωση σχεδόν 1 εκατ. ευρώ σε σχέση με την οψιόν των 3.5 εκατ. ευρώ που συμφωνήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Η διαφορά μεταξύ της προσφοράς και των απαιτήσεων μπορεί να καλυφθεί με κάποια μπόνους, εάν τόσο ο παίκτης όσο και η ομάδα φτάσουν συγκεκριμένους στόχους. Ένα άλλο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό είναι οι προμήθειες που ζητάει ο ατζέντης του Ντραγκόφσκι: ακόμα και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ακόμα κάτι προς διαπραγμάτευση», αναφέρει το δημοσίευμα του «calciospezia.it».