Ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 1-0 της Ισπανίας επί της Ιταλίας και την πρόκριση στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πάρτε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Novasports

Ο Ισπανός ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης, πως δεν υπάρχει κάποια καλύτερη εθνική ομάδα από τους «φούριας ρόχας» και συμπλήρωσε πως έχει στα χέρια του μια εξαιρετική φουρνιά Ισπανών ποδοσφαιριστών.

Αρχικά, ο Ντε Λα Φουέντε δήλωσε: «Είμαι περήφανος για τον τρόπο που κερδίσαμε την ομάδα που είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ήμασταν ανώτεροι και δεν είναι εύκολο απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ιταλία. Το έχω πει και παλαιότερα και θα το ξαναπώ γιατί το πιστεύω: δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη δική μας, αρκεί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ταπεινότητα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ακόμη δεν πετύχαμε κάτι, δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Δε θα σταματήσω ποτέ να… διαφημίζω τα εγχώρια προϊόντα μας, έχουμε στα χέρια μας μια καταπληκτική γενιά ποδοσφαιριστών. Η Ιταλία έδειξε τέτοια εικόνα λόγω του δικού μας υψηλού επιπέδου».