Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν έκρυψε την απογοήτευσή του με την εικόνα της Ιταλίας στην αναμέτρηση με την Ισπανία.

Πάρτε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Novasports

Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως οι «φούριας ρόχας» πήραν δίκαια τη νίκη 1-0 και τόνισε πως η ομάδα του ήταν νωθρή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Επίσης, συμπλήρωσε πως αρκετοί παίκτες του δεν ήταν έτοιμοι για τη συγκεκριμένοι αναμέτρηση.

Αρχικά, ο Σπαλέτι δήλωσε: «Υπήρχε πάρα πολύ μεγάλη διαφορά στο γήπεδο. Η Ισπανία ήταν πολύ καλύτερη και αξίζαμε να χάσουμε. Δεν καταφέραμε ποτέ να κλείσουμε τα κενά μεταξύ των γραμμών και μας δημιουργούσαν προβλήματα. Μας προκάλεσαν περισσότερα προβλήματα από ό,τι υποδηλώνει το σκορ. Ήμασταν νωθροί. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που συνέβη αυτό. Χρειαζόμασταν να βελτιώσουμε τα πράγματα, αλλά ο κύριος λόγος που δυσκολευτήκαμε είναι επειδή ήμασταν νωθροί».

Και συμπλήρωσε: «Η Ισπανία ήταν ομάδα και εμείς δεν μπορέσαμε να παρουσιαστούμε ως ομάδα. Τους άξιζε να κερδίσουν τον αγώνα, δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι πέρα από το τελευταίο 20λεπτο. Αρκετοί παίκτες δεν ήταν έτοιμοι. Μερικοί δεν είχαν ανακάμψει στο 100% της φυσικής κατάστασης και αν δεν είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις το παιχνίδι με τα πόδια, αυτές οι διαφορές γίνονται πιο ξεκάθαρες».