Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της ισπανικής ομάδας για την άνοδο στη La Liga ο 33χρονος Δανός επιθετικός άναψε... «φωτιές»

Πολύ σημαντική η σημερινή ημέρα για την Εσπανιόλ και τον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ για τη θέση του επιθετικού, Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ.

Η ισπανική ομάδα επικράτησε 2-0 της Οβιέδο στον 2ο τελικό των μπαράζ της La Liga 2 (σ.σ. 1-0 είχε ηττηθεί στον αντίστοιχο 1ο) και πανηγύρισε την άνοδο στη La Liga. Σύμφωνα με το συμβόλαιο του 33χρονου Δανού επιθετικού και τους ιδιαίτερους όρους που είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές, πλέον είναι ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα θέλει.

Όπως ήταν φυσιολογικό, Ισπανοί δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για το μέλλον του κι αν αυτό εντοπίζεται εντός της… Εσπανιόλ αλλά η απάντηση που έλαβαν, ειδικά μια τέτοια ημέρα χαράς για τον σύλλογο – μάλλον – δεν ήταν η αναμενόμενη. «Για να δούμε εάν θέλουν να συνεχίσω στην ομάδα. Γιατί η πρόταση που μου έκαναν έναν χρόνο πριν έδειξε ότι δεν υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό μου!», είπε αιφνιδίασε αρχικά και συνέχισε: «Ακόμα δεν ξέρω σχετικά με το μέλλον μου. Έχω δουλέψει σκληρά για να βοηθήσω την Εσπανιόλ να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.Τώρα είμαι ελεύθερος, αλλά χαίρομαι που πήραμε την άνοδο».

Λογικα του ζητήθηκαν περαιτέρω εξηγήσεις για το τί εννοούσε ωστόσο ο Μπρέθγουεϊτ περιορίστηκε στα εξής: «Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε γι΄αυτό. Ας το απολαύσουμε. Είναι μια σημαντική μέρα για το σύλλογο».