Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την πρώτη θέση της Γερμανίας στο Group A του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πάρτε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Novasports

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του άξιε την κορυφή, παρότι χρειάστηκε να φτάσει στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ελβετία, για να τα καταφέρει (1-1). Παράλληλα, ο προπονητής της «νασιονάλμανσαφτ» αναφέρθηκε και στον λόγο για τον οποίο δε χρησιμοποιεί τον Νίκλας Φίλκρουγκ στη βασική ενδεκάδα.

Αρχικά, ο Νάγκελσμαν δήλωσε: «Στο τέλος πήραμε ρίσκα και μπορούσαμε να δεχτούμε γκολ σε αντεπίθεση αλλά αξίζαμε τον βαθμό, αξίζαμε να ισοφαρίσουμε και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Η Ελβετία ήταν σπουδαία αντίπαλος και το ματς ήταν θεαματικό. Εμείς τα πήγαμε καλά από τακτικής πλευράς».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είναι σημαντικό να έχουμε παίκτες που μπορούν να πετύχουν καθοριστικά γκολ ερχόμενοι από τον πάγκο. Ο Φίλκρουγκ σκόραρε ξανά ένα ωραίο γκολ, είναι σημαντικός για μας. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε έναν τέτοιο παίκτη που μπορούμε να τον φέρνουμε από τον πάγκο. Αναλύουμε τους αντιπάλους για να διαλέγουμε την ενδεκάδα και μετά μπορούμε να φέρνουμε διαφορετικούς παίκτες από τον πάγκο».