Για την ερχόμενη Δευτέρα (1/7) έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της νέας περιόδου

Η παραμονή των Απόστολου Μάντζιου και Χουλιάν Κουέστα, είναι οι μόνες ειδήσεις που έχουν προκύψει για τον Άρη ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν δρομολογήσει μια σειρά εξελίξεων στα μεταγραφικά, ακόμη όμως δεν υπάρχουν χειροπιαστά αποτελέσματα από τις διαπραμγατεύσεις που είναι σε εξέλιξη.

Μία εβδομάδα πριν το ραντεβού στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρύσιου, ο Θόδωρος Καρυπίδης τρέχει προκειμένου να “κλείσουν” τα κενά και είναι πολύ σημαντικό να δει πως θα εξελιχθούν οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που ναι μεν δεσμεύονται με συμβόλαια, αλλά δεν υπολογίζονται από τον προπονητή τους.

Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας αναμένονται να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη έλληνες και ξένοι, ώστε να είναι έτοιμοι για τα εργομετρικά της Δευτέρας (1/7).

Υπενθυμίζουμε ότι μετά το πέρας του πρώτου σταδίου της προετιμασίας, ο Μάντζιος και οι παίκτες του θα μετακομίσουν στην Πτολεμαϊδα και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία. Εκείνο το χρονικό διάστημα, θα μάθουμε ποιοί θα κοπούν, καθώς ο Απόστολος Μάντζιος ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι να δουλέψει με όσους υπολογίζει και να μην συμβιβαστεί με λύσεις που απλώς θα συμπληρώνουν την αποστολή.