Συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ, η Ένωση προσπαθεί να «κλείσει» Αμπουμπακαρί Κοϊτά και Ρικ Κάρσντορπ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Ολλανδία και ο Ματίας Αλμέιδα εκτός από τη δουλειά στο γήπεδο, ασχολείται και με τις μεταγραφές της Ένωσης. Ο Νόρντιν Άμραμπατ αποχώρησε από την ΑΕΚ και πιθανότατα δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Το κενό στα εξτρέμ προσπαθεί να «κλείσει» η «κιτρινόμαυρη» ομάδα και ο Αμπουμπακάρι Κοϊτά συγκεντρώνει όλα όσα θέλει ο Αργεντινός προπονητής. Πρόβλημα για την ΑΕΚ η Σεντ Τρούιντεν, η οποία αποδεικνύεται απαιτητική. Ο Μαυριτανός άσος θέλει να αποχωρήσει από το Βέλγιο, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025.

Επόμενη περίπτωση μεταγραφής ο Ρικ Κάρσντορπ. Αρκετά δύσκολη η απόκτηση του παίκτη από τη Ρόμα, ο ίδιος προτιμά να αγωνιστεί σε καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Εκτός από την επιθυμία του Ολλανδού, οι «ροσσονέρι» αξιώνουν τρία εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του, ενώ οι ετήσιες απολαβές του Κάρσντορπ ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Με βάση τα δημοσιεύματα από την Ιταλία την περίπτωση του έμπειρου δεξιού μπακ εξετάζει η Σαουθάμπτον από την Πρέμιερ Λιγκ.