Δημοσίευμα στην Ιταλία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Τόκο Σενγκέλια, ενώ αναφέρει τον Σάσα Βεζένκοφ ως προτεραιότητα.

Ο Παναθηναϊκός κυκλοφορεί στην αγορά και αναζητεί ένα σέντερ ως αντι – Λεσόρ, όμως δημοσίευμα από την Ιταλία μπλέκει τους «πρασίνους» με τον Τόκο Σενγκέλια και τον Σάσα Βεζένκοφ.

«Ο Σενγκέλια αξιολογεί τις προτάσεις που έχει: η πιο μεγάλη είναι του Ερυθρού Αστέρα, αλλά μόνο για έναν χρόνο, η μεγαλύτερη σε διάρκεια είναι της Μπαρτσελόνα αλλά με χαμηλότερες αποδοχές και η πιο επίμονη του Παναθηναϊκού, που όμως για το “4” έχει προτεραιότητα τον Βεζένκοφ. Και μετά υπάρχει η Βίρτους», γράφει η εφημερίδα Repubblica – Bologna.

Θυμίζουμε ότι το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Τόκο Σενγκέλια κρατά από την προηγούμενη σεζόν. Μάλιστα η αθηναϊκή ομάδα τα είχε βρει σε όλα με τον Γεωργιανό πάουερ φόργουορντ, όμως δεν βρέθηκε η συμφωνία με τη Βίρτους Μπολόνια. Πλέον ο 32χρονος άσος κυκλοφορεί ελεύθερος ύστερα από μια εξαιρετική χρονιά με την ιταλική ομάδα μετρώντας 14,5 πόντους, πέντε ριμπάουντ και μία ασίστ σε 27:25 λεπτά συμμετοχής.

Παράλληλα το δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα εμπλέκει και τον Σάσα Βεζένκοφ. Ο Βούλγαρος διεθνής έχει κλειστό συμβόλαιο με τους Σακραμέντο Κίνγκς. Πιθανότατα θα αποχωρήσει ως ανταλλαγή από το NBA. Η επιστροφή στην Ευρώπη είναι δεδομένη για τον Βεζένκοφ, ο οποίος έχει ως προτεραιότητα τον Ολυμπιακό και όχι τον Παναθηναϊκό του Εργκίν Αταμάν.