Ολυμπιακός: Επιμένει για Βεζένκοφ

Ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να παρατήσει την περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ, παρά την εντυπωσιακή πρόταση του Παναθηναϊκού

Θυμίζουμε πως η πρόταση των «πρασίνων» αγγίζει τα 15 εκατομμύρια ευρώ και φέρνει τον διεθνή άσο πιο κοντά στο ΟΑΚΑ.

Η επιμονή του Ολυμπιακού δείχνει τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν την υπόθεση του Βεζένκοφ. Ο σύλλογος είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικήσει όλους τους στόχους. Αυτό το μήνυμα έγινε ξεκάθαρο και με την ανανέωση του Γιώργου Μπαρτζώκα, που επιβεβαιώνει την πρόθεση του Ολυμπιακού να διατηρήσει μια σταθερή και ισχυρή ομάδα για τα επόμενα χρόνια.

Η αρχική πρόταση των ερυθρολεύκων έφτανε τα 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το νούμερο αυτό έχει αυξηθεί ακόμα περισσότερο από χθες βράδυ. Ο Βεζένκοφ από χθες βράδυ ανήκει στους Τορόντο Ράπτορς και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την καριέρα του. Το NBA είναι η προτεραιότητά του εφόσον ικανοποιηθεί στο αγωνιστικό κομμάτι και δεν έχει πάλι ρόλο ανάλογο με αυτόν που είχε στους Κινγκς.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού σίγουρα αποτελεί έναν ισχυρό ανταγωνιστή, αλλά ο Ολυμπιακός δείχνει ότι είναι πρόθυμος να κάνει ό,τι χρειάζεται για να επαναφέρει τον πρώην παίκτη του πίσω στις τάξεις του.

Η απόφαση του 28χρονου φόργουορντ θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον και των δύο ελληνικών ομάδων. Συνολικά, η υπόθεση Βεζένκοφ αποτελεί ένα πραγματικό ντέρμπι εκτός παρκέ, με τις δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες να διεκδικούν την υπογραφή του…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.