Τι σημειώνει ρεπόρτερ από τον Καναδά!

Καμία περίπτωση να μείνει ελεύθερος ο Σάσα Βεζένκοφ από τους Τορόντο Ράπτορς και ότι στον οργανισμό των Καναδών περιμένουν να τον έχουν κανονικά στην προετοιμασία τους, τονίζει με ανάρτησή του στα Social Media ο ρεπόρτερ του Sportsnet.ca, Μάικλ Γκρέιντζ.

Νωρίτερα, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Sportando, είχε κυκλοφορήσει ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του άλλοτε παίκτη του, με τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μία απόφαση που εφόσον ισχύσει, απορρίπτει και την «χρυσή» πρόταση του Παναθηναϊκού.

Μάνατζερ Βεζένκοφ για Παναθηναϊκό: «Μου έχουν τηλεφωνήσει και έχουν ενδιαφερθεί!»

Όμως σύμφωνα με την τελευταία ανάρτηση του ρεπόρτερ από τον Καναδά, δείχνει ότι οι Ράπτορς, ο προπονητής τους, Ντάρκο Ραγιάκοβιτς και το τιμ του, το οποίο συμπεριλαμβάνει και τον Μάικ Μπατίστ, θέλουν να κρατήσουν τον Σάσα Βεζένκοφ στο ρόστερ τους.

Τέλος, γίνεται αναφορά και ότι ο έμπειρος άσος δεν ελέγχει εκείνος τη μοίρα του, μιας και έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο…

«Σύμφωνα, λοιπόν, με όσους μπορούν να γνωρίζουν, τα δημοσιεύματα ότι ο Σάσα Βεζένκοφ φεύγει από το ΝΒΑ για να παίξει στην Ελλάδα… δεν είναι αλήθεια. Ο πρώην παίκτης των Κινγκς έχει ακόμη 1 χρόνο στη συμφωνία του στο ΝΒΑ, οι Ράπτορς ελέγχουν τα δικαιώματά του και δεν έχουν σκοπό να τον παραιτηθούν και να περιμένουν να τον έχουν στο προπονητικό στρατόπεδο. Προχωράμε», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.