Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αναφέρθηκε σε αυτά που θέλει να βελτιώσουν οι παίκτες του, εν όψει της συνέχειας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πάρτε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Novasports

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως αν η ομάδα του καταφέρει να βελτιώσεις τα συγκεκριμένα στοιχεία στο παιχνίδι της, τότε θα είναι δύσκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο, να την κερδίσει. Επίσης, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 2-0 επί της Δανίας και την πρόκριση στα προημιτελικά.

Αρχικά, ο Νάγκελσμαν δήλωσε: «Υπάρχουν ακόμη πράγματα να βελτιώσουμε. Για παράδειγμα, πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι σε καταστάσεις όταν κυριαρχούμε στον αγώνα, πρέπει να μειώσουμε τις αποστάσεις μεταξύ των επιθετικών και των αμυντικών μας και πρέπει να βγάζουμε την μπάλα πιο γρήγορα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Εάν τα κάνουμε όλα αυτά, θα είναι δύσκολο να μας νικήσουν. Δεν υπήρχε περισσότερη πίεση από το συνηθισμένο για εμάς σε αυτόν τον αγώνα, παρ’ όλο που ξέραμε ότι η Γερμανία δεν είχε φτάσει στα προημιτελικά για πολύ καιρό. Είναι προνόμιο να παίζεις τέτοιους αγώνες με μεγάλη πίεση. Ήταν ένα… τρελό ματς. Παρά τις διαμαρτυρίες των Δανών, θεωρώ ότι το VAR επιτρέπει τη λήψη αντικειμενικών αποφάσεων».

Τέλος, ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε και στον επόμενο αντίπαλο της «νασιονάλμανσαφτ»: «Θα είναι δύσκολος αγώνας για τη Γεωργία, αλλά και για την Ισπανία. Θα δούμε τι θα βγει από αυτό. Πρέπει να σεβασθούμε τον ανταγωνισμό, η Ισπανία πρέπει πρώτα να νικήσει τη Γεωργία και εάν γίνει έτσι, ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τους συμπαίκτες μου στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα είναι ένας υπέροχος αγώνας».