Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό AKTOR, βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Ο Αργεντινός πλέι μέικερ δεν χωρά στα πλάνα του Εργκίν Αταμάν – ειδικά από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Λορέντζο Μπράουν – και παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκός AKTOR για ακόμη δύο χρόνια, αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

Ο Βιλντόζα θα λάβει μία αποζημίωση από τους «πράσινους» για να λυθεί το συμβόλαιο του – κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες – και από εκεί και πέρα όλα δείχνουν πως θα κάνει το δρομολόγιο ΟΑΚΑ – ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Αργεντινό πλέι μέικερ και όλα δείχνουν πως θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», με τους Πειραιώτες να ποντάρουν πολλά στο κίνητρο που έχει ο 28χρονος να αποδείξει τι πραγματικά αξίζει, κάτι που δεν κατάφερε στον Παναθηναϊκό.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε βρήκε τον Βιλντόζα πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό, χωρίς πάντως να βρει τον ρόλο που θα ήθελε. Σε 28 παιχνίδια στην EuroLeague μέτρησε 5.7 πόντους, 1.5 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.