Ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς επέστρεψε σε φουλ πρόγραμμα προπονήσεων και ο Ματίας Αλμέιδα ετοιμάζει την ΑΕΚ για το φιλικό... 120 λεπτών με την Μπέρσχοτ.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας και ο Ματίας Αλμέιδα στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης έκανε τις δοκιμές έχοντας στη διάθεσή του και τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς.

Ο Κροάτης χαφ στο δεύτερο μέρος της προπόνησης, το απόγευμα δηλαδή, συμμετείχε κανονικά και μάλιστα στην άσκηση τακτικής κατάφερε να σκοράρει.

Εκτός κανονικού προγράμματος για λόγους αποφόρτισης έμειναν οι Γιόνσον και Ελίασον, χωρίς να υπάρχει κάτι το ανησυχητικό σχετικά με την κατάστασή τους.

Σε ότι έχει να κάνει με τις δοκιμές του Ματίας Αλμέιδα για το φιλικό με την Μπέρσχοτ που θα έχει διάρκεια 120 λεπτών, 4 τριαντάλεπτα δηλαδή, ο Θεοχάρης βρισκόταν κάτω από την εστία με τους Μήτογλου και Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας, τους Ρότα, Χατζισαφί στα άκρα της άμυνας, δύο αμυντικά χαφ οι Γαλανόπουλος, Μάνταλος, ο Πάολο Φερνάντες δεξί εξτρέμ και ο Ζίνι αριστερό, με τον Λιβάι Γκαρσία να είναι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Λιούμπιτσιτς προστέθηκε στην πορεία στη μεσαία γραμμή.

Η δεύτερη ενδεκάδα αποτελούνταν από τους Αγγελόπουλο στο τέρμα, Κοσίδη και Χρυσόπουλο στο κέντρο της άμυνας, Πήλιος αριστερό μπακ και Ραντόνια δεξιά, οι Φοφανά και Ρουκουνάκης δίδυμο στα χαφ με τον Κάτσικα δεξί εξτρέμ και τον Μαχαίρα δεξιά, Γκολφίνος και Θεοδωρίδης στην επίθεση.