Ο Νούνο Μέντες μίλησε για την μεγάλη μάχη της Πορτογαλίας με την Γαλλία αποθεώνοντας τα αστέρια των δύο ομάδων, Κριστιάνο Ρονάλντο και Εμπαπέ.

Η Πορτογαλία θα αναμετρηθεί με την Γαλλία για την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro 2024 και ο αριστερός μπακ των Πορτογάλων, Νούνο Μέντες μίλησε για την μεγάλη μάχη στο κέντρο προετοιμασίας των Πορτογάλων.

“Δεν έχει σημασία το πως ή πόσο έχουν σκοράρει. Βρίσκονται στην ίδια φάση που βρισκόμαστε και εμείς. Έχουμε σκοράρει αρκετά εμείς αλλά από την Γαλλία μπορείς να περιμένεις τα πάντα. Έχουν εξαιρετικούς παίκτες. Παίζουν στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα είμαστε έτοιμοι για αυτούς”.

Τα μέσα ενημέρωσης ζήτησαν την άποψη του μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν για τα αστέρια των δύο ομάδων. Τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Κιλιάν Εμπαπέ.

“Παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Δύο εξαιρετικοί παίκτες. Μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι οποιαδήποτε στιγμή. Έχω βρεθεί στα ίδια αποδυτήρια και με τους δύο. Ήταν χαρά μου να παίξω δίπλα στον Κιλιάν και φυσικά είμαι χαρούμενος που παίζω και με τον Κριστιάνο. Απίστευτοι παίκτες που κάνουν την διαφορά σε ένα δευτερόλεπτο. Είμαστε έτοιμοι για τον Κιλιάν. Θα προπονηθούμε όσο καλύτερα μπορούμε γνωρίζοντας ποιος είναι ο στόχος μας και οι ιδέες μας για να μπούμε στο γήπεδο και να τις βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.