Ενα video του Novasports.gr, γεμάτο από την αγάπη του κόσμου στον Τάισον-Εκπληκτικό σκηνικό μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Λάρνακας-Δεν σταματούσε να υπογράφει αυτόγραφα και να βγαίνει φωτογραφίες

Χαμογελούσε συνέχεια… Ήταν στο επίκεντρο της αγάπης του κόσμου που δεν σταματούσε να του ζητάει μια φωτογραφία, να δώσει ένα αυτόγραφο. Και το σύνθημα ακουγόταν συχνά. “Είναι τρελός ο Τάισον”.

Για να κάνει μια μικρή απόσταση, μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Λάρνακας, από το βοηθητικό γήπεδο ως τα αποδυτήρια περάσανε αρκετά λεπτά. Κι αυτό γιατί σε κάθε βήμα, σταματούσε. Ο κόσμος ήθελε να μοιραστεί τις στιγμές και τη χαρά μαζί του. 

Το video του Novasports.gr αποτυπώνει αυτές τις στιγμές, αυτή την ατμόσφαιρα. 

Προφανώς και συνολικά οι παίκτες του ΠΑΟΚ πέρασαν αρκετή ώρα μετά το τέλος με τον κόσμο που ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί τους. 

Οι τρεις τελευταίοι που πήγανε στα αποδυτήρια, ήταν ο Τάισον, ο Βιεϊρίνια και ο Κουλιεράκης

Απλώς, είναι και το σύνθημα αυτό που έχει γίνει viral με τον Τάισον, ένα σύνθημα που και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος το είχε αναδείξει σε μια συνέντευξη που είχε δώσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα που είχε βρεθεί στην πατρίδα του. 

“Είναι τρελός ο Τάισον…” 

Ο Βραζιλιάνος το χαίρεται, ο κόσμος επίσης σε αυτή την ξεχωριστή σχέση που υπάρχει και που αποτυπώθηκε για μία ακόμη φορά, τώρα, επί ολλανδικού εδάφους.