Ο Τόνι Κρόος υποστήριξε πως ο προημιτελικός με την Ισπανία δε θα είναι ο τελευταίος του αγώνας και εξέφρασε την αισιοδοξία, πως η Γερμανία θα προκριθεί στα ημιτελικά.

Πάρτε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Novasports

Ο Γερμανός μέσος αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και συμπλήρωσε πως θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Euro, στο φινάλε της καριέρας του.

Αρχικά, ο Κρόος δήλωσε: «Δε νομίζω ότι θα είναι ο τελευταίος μου αγώνας μεθαύριο, οπότε νομίζω ότι όλοι θα ξαναβρεθούμε. Ο στόχος, προσωπικός και συλλογικός, είναι να κερδίσουμε το τουρνουά. Έχουμε μεγάλη επιθυμία μέσα στην ομάδα να πάμε παραπέρα και είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να το κάνουμε».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Σε εθνικό επίπεδο, είναι ο δεύτερος πιο σημαντικός τίτλος που μπορείς να κερδίσεις, επομένως θα είχε τεράστιο νόημα. Αν δεν είχε αυτό το νόημα, δε θα επέστρεφα. Θα ήταν ένα συγκλονιστικό τελείωμα, αλλά κοίταξα επίσης το σενάριο ότι μπορεί να μη συμβεί. Υπάρχουν πιο εύκολα πράγματα να κερδίσεις από ένα Euro. Αλλά το σχέδιο ή η ιδέα της επιστροφής συνδέθηκε με τον στόχο να γίνω πρωταθλητής Ευρώπης».