Συγκινητική χειρονομία από τον σούπερ σταρ της Γαλλίας και δηλωμένο θαυμαστή του CR7!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, κάλεσε στον προημιτελικό του Euro 2024 κόντρα στην Πορτογαλία, τον άνθρωπο που του γνώρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Όπως αποκαλύπτει ο γαλλικός Τύπος, ο επιθετικός των «τρικολόρ», απηύθυνε πρόσκληση για το ματς της Παρασκευής στο Αμβούργο, στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ζαν-Σαρλ ντε Μπονό, ο οποίος παλαιότερα είχε βοηθήσει τον νυν σταρ των Γάλλων, να γνωρίσει το είδωλό του.

Το επεισόδιο χρονολογείται από τις 8 Δεκεμβρίου 2009, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης είχε νικήσει τη Μαρσέιγ , στο Βελοντρόμ, για το Champions League.

Στις εξέδρες εκείνο το βράδυ ήταν ήταν ο 11χρονος τότε Εμπαπέ, που είχε ταξιδέψει από το Παρίσι στη Μασσαλία, με τη μητέρα του, για να δει από κοντά το είδωλό του, Κριστιάνο Ρονάλντο!

Μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο πλέον παίκτης των της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, καθώς πίστεψε ότι έχασε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον Πορτογάλο.

Εκεί παρενέβη όμως ο Ντε Μπονό, που εργαζόταν ως σχολιαστής στο κανάλι της Μαρσέιγ και όταν αντίκρισε τον δακρυσμένο πιτσιρικά, τον πήγε στη μικτή ζώνη, όπου κατάφερε να βρεθεί δίπλα στον CR7!

Ο Ντε Μπονό, μπορεί να ξέχασε το περιστατικό γρήγορα, όχι όμως και ο Εμπαπέ και η οικογένειά του!

Έτσι, η μητέρα του, Φαϊζά Λαμαρί, μετά από έρευνα με τη βοήθεια δημοσιογράφων, εντόπισε τον πρώην ποδοσφαιριστή και επικοινώνησε προσωπικά μαζί του, για να τον προσκαλέσει στο ματς εκ μέρους του γιου της!

«Ήταν μια απίστευτη προσέγγιση. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν φάρσα. Είναι τρελό που το θυμόταν αυτό και που έκανε την έρευνα για να με βρει. Ανθρώπινα, το βρίσκω εξαιρετικό. Δεν τη θυμόμουν καθόλου αυτή την ιστορία. Ήταν την εποχή που δούλευα στην OMTV με τον Παπέ Ντιούφ. Πραγματικά δείχνει ότι πέρα ​​από το τεράστιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο, έχει και μεγάλη καρδιά», δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα footballclubdemarseille, ο εκλεκτός καλεσμένος του Εμπαπέ!