Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν εμφανίστηκε αισιόδοξος, εν όψει του προημιτελικού με την Ισπανία.

Πάρτε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Novasports

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως η προσοχή του είναι στραμμένη στη δική του ομάδα και όχι στους «φούριας ρόχας». Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Λαμίν Γιαμάλ και τόνισε πως προτιμάει τον Τζαμάλ Μουσιάλα.

Αρχικά, ο Νάγκελσμαν δήλωσε: «Θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έχουμε αυτοπεποίθηση πως θα κάνουμε ένα καλό ματς την Παρασκευή. Η Ισπανία προσπαθεί πάντα να πιέσει ψηλά για να αναγκάσει σε λάθη τον αντίπαλο, αυτή είναι μία αρετή που έχουν κερδίσει και δεν έχουν πια μόνο το τίκι-τάκα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αμυνθείς απέναντι σε μία ομάδα που θα έχει πολλή κατοχή, αλλά θέλουμε και εμείς να έχουμε την μπάλα. Αυτό είναι πάντα πιο ευχάριστο και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε, ξέροντας βέβαια πως δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό για 90 λεπτά. Θα υπάρχουν πάντως κομμάτια του αγώνα όπου θα θελήσουμε να επιτεθούμε και να τους κάνουμε δύσκολη τη ζωή».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Γιαμάλ: «Είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, είναι συνεπής όλη τη χρονιά. Λίγοι παίκτες της Μπαρτσελόνα ήταν σταθεροί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει όταν τα πράγματα γίνουν πιο δύσκολα. Η προσοχή μου πάντως και αυτό που με απασχολεί είναι λιγότερο ο και περισσότερο ο… Τζαμάλ».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να οδηγηθεί το ματς στα πέναλτι: «Έχουμε μία λίστα στο μυαλό μας, αλλά είναι σημαντικό οι συγκεκριμένοι παίκτες να βρίσκονται στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή. Έχουμε πολλούς παίκτες και δεν έχω αμφιβολία πως θα βρούμε τους καταλληλότερους αν χρειαστεί να πάμε στα πέναλτι…».