Ζντοβτς: «Από τα πιο άσχημα και κρύα γήπεδα της Ευρώπης το ΣΕΦ»

Την έδρα του Ολυμπιακού «έκραξε» ο Γιούρι Ζντοβτς, ενώ σχολίασε και το παιχνίδι της Σλοβενίας με την Ελλάδα (06/07, 17:30, NS) για το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιούρι Ζντοβτς, η Ελλάδα αποτελεί το φαβορί στο ματς με τη Σλοβενία (06/07, 17:30, NS), αλλά δεν είναι ανίκητη. Παράλληλα εξέφρασε και την απέχθεια του για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθώς θεωρεί ότι το φαληρικό γήπεδο είναι ένα από τα χειρότερα της Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την Ελλάδα και τους Κώστα Σλούκα – Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Δεν έχουν τον Σλούκα, που είναι σημαντικός παίκτης. Πιστεύω πως δεν είναι ανίκητοι. Πολλά εξαρτώνται από τον Αντετοκούνμπο. Είναι τελείως διαφορετικός παίκτης από τον Λούκα, δεν δημιουργεί τόσο πολύ, αλλά είναι εξαιρετικός αθλητής και πολύ επικίνδυνος κοντά στο καλάθι».

Για τον τίτλο του φαβορί και το ματς Ελλάδα – Σλοβενία: «Όλα είναι πιθανά σε ένα ματς, αλλά για να είμαστε δίκαιοι η Ελλάδα είναι το φαβορί. Είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο να τους κερδίσουμε. Τα παιδιά το 2021 κέρδισαν τη Λιθουανία στο Κάουνας, αλλά αυτή τη φορά το παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο, γιατί ο Έλληνες έχουν υψηλού επιπέδου ομάδα και ξέρουν να παίζουν άμυνα».

Για το ΣΕΦ: «Το ΣΕΦ για μένα είναι ένα από τα πιο άσχημα και κρύα γήπεδα σε όλη την Ευρώπη. Οι κερκίδες είναι μακρά, νιώθεις μακριά από όλα, ποτέ δεν μου άρεσε να είμαι εκεί, ούτε ως παίκτης, ούτε ως προπονητής. Πρακτικά δεν βλέπεις τις κερκίδες και δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς. Αυτό ίσως είναι ένα έξτρα κίνητρο για την Ελλάδα, που έχει πραγματικά πολύ καλή ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.