Αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη στον τρίτο γύρο του Wimbledon, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 6-2, 6-3 από την Έμμα Ραντουκάνου.

Τέλος το Wimbledon για τη Μαρία Σάκκαρη, η Ελληνίδα τενίστρια αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο του βρετανικού τουρνουά από την Έμμα Ραντουκάνου. Η Σάκκαρη ηττήθηκε με 6-2, 6-3 ενώ η 21χρονη Βρετανίδα συνεχίζει στον τέταρτο γύρο. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Λουλού Σαν από τη Νέα Ζηλανδία, η οποία νίκησε την Κινέζα Λι Τζου με 7-6 (4), 7-6 (6).

Αυτή ήταν η δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ Ραντουκάνου και Σάκκαρη, οι δύο τενίστριες είχαν συναντηθεί στα ημιτελικά του US Open το 2021. H Αγγλίδα είχε επικρατήσει με 6-1, 6-4 και στη συνέχεια κατέκτησε τον τίτλο, ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό στην καριέρα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 28χρονη μετρά τρεις παρουσίες στον τρίτο γύρο του Wimbledon (2017, 2019, 2022), ενώ ποτέ στη μέχρι τώρα καριέρα της δεν έχει καταφέρει να πάει πιο μακριά στο τουρνουά.

Η Σάκκαρη πλήρωσε τα αβίαστα λάθη στο πρώτο σετ, η Ραντουκάνου εκμεταλλεύτηκε την κακή αγωνιστική κατάσταση της Ελληνίδας αθλήτρια και μόλις σε 44 λεπτά έκανε το 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη πάλεψε για να ανατρέψει την κατάσταση, αλλά έκανε πολλά… δώρα στη Ραντουκάνου. Η νεαρή τενίστρια εκμεταλλεύτηκε εκ νέου κάθε λάθος της Ελληνίδας και έτσι πήρε το δεύτερο σετ αλλά και την πρόκριση στον τέταρτο γύρο.

Τα σετ: 6-2, 6-3