Παναθηναϊκός-Μπραουνσβάιγκ 0-1: Απογόητευσε, ηττήθηκε και έχει δρόμο μπροστά του (videos)

Ο Παναθηναϊκός ήταν απογοτευτικός κόντρα στην Άιντραχτ Μπράουνσβάιγκ, από την οποία ηττήθηκε με 1-0 δείχνοντας πως έχει πολύ δρόμο να διαβεί μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο Παναθηναϊκός ξόδεψε ένα 90λεπτο χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρία για γκολ κόντρα στην Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ και αποχαιρετά με ήττα την Αυστρία, καθώς η γερμανική ομάδα που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία επικράτησε 1-0 με γκολάρα του Μπα. Έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους οι “πράσινοι” μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Χωρίς να έχει τελική στην εστία τελείωσε το 90λεπτο το “τριφύλλι”.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς να υπάρχει σκορ, με τον Παναθηναϊκό να είναι ακίνδυνος και χωρίς ιδέες επιθετικά και έτσι δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια καλή ευκαιρία. Το άσχημο για τους “πράσινους” είναι ο τραυματισμός του Δημήτρη Λημνιού, ο οποίος στο 33′ έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ του “τριφυλλιού” πάντως είναι καθησυχαστική για τον διεθνή άσο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν βελτιώθηκε με τους παίκτες του Αλόνσο να δυσκολεύονται να βγάλουν κάποια συνδυαστική προσπάθεια στο επιθετικό κομμάτι. Μάλιστα, τελείωσε τον αγώνα το “τριφύλλι” δίχως να κάνει ευκαιρία για γκολ σε κανονική ροή παιχνιδιού. Η Μπραουνσβάιγκ έφτασε στη νίκη χάρη στο εξαιρετικό γκολ που σημείωσε ο Μπα στο 62′ και ενώ είχε μόλις δύο λεπτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το φιλμ του αγώνα

A’ Ημίχρονο

5′ Ο Βαγιαννίδης έκλεψε τη μπάλα, έκανε παράλληλο γύρισμα για τον Γερεμέγεφ, αλλά ο Έλερς έβαλε το πόδι του και έδιωξε σε κόρνερ.
14′ Ο Γκόμες μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, αλλά ο Ζέκα πρόλαβε και με ωραίο μαρκάρισμα τον έβγαλε από την φάση πριν εκτελέσει.
17′ Αντεπίθεση της Μπραουνσβάιγκ, ο Τάουερ σούταρε αλλά δεν βρήκε εστία.
34′ Σουτ του Αμίν, έδιωξε ο Ντραγκόφσκι.
35’΄Λάθος του Ντραγκόφσκι, ο οποίος έστειλε πάνω στον Σανέ με τον Πολωνό να βγαίνει εγκαίρως και να παραχωρεί κόρνερ.
41′ Ο Αϊτόρ εκτέλεσε φάουλ, ο Έλερς βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι και λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ.
42′ Κόρνερ του Αϊτόρ, διαδοχικές κεφαλιές από παίκτες της Μπραουνσβάιγκ που έδιωξαν σε νέο κόρνερ. Και σε αυτή τη φάση φλέρταραν με αυτογκόλ.

Β’ Ημίχρονο

62′ Ο Μπα δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς έπιασε τρομερό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν.
65′ Απειλεί ο Παναθηναϊκός με τον Αϊτόρ να εκτελεί φάουλ, η μπάλα πέρασε από τον Αράο που ήταν σε θέση off side, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι με τον Γερεμέγεφ να σκοράρει αλλά το γκολ να ακυρώνεται σωστά.
71′ Σουτ του Φικάι, άουτ η μπάλα.
88′ Μακρινό σουτ του Τσόκαϊ η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Οι ενδεκάδες των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι (46′ Λοντίγκιν), Βαγιαννίδης (46′ Φικάι), Σένκεφελντ (72′ Κάτρης), Αράο (72′ Τσοκάι), Κώτσιρας, Ζέκα (72′ Νίκας), Βιλένα (46′ Πέρεθ), Λημνιός (33′ Αϊτόρ), Τζούριτσιτς (72′ Τρουϊγέ), Μαντσίνι (72′ Νταμπίζας), Γερεμέγεφ (72′ Μπρέγκου).
Μπραουνσβάιγκ: Γκριλ, Ιβάνοφ, Τάουερ, Άμιν (62′ Μπίτσακτσιτς), Έλερς, Σάντσες, Σανέ (62′ Κουάισερ), Σουζούκι (62′ Μπα), Κόλερ, Ρέμπιγκερ (62′ Φιλίπ), Γκόμες (62′ Μαρί).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.