Ο Ελ Κααμπί έχει στο "περίμενε" τους συλλόγους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον!

Η Φενερμπαχτσέ φέρεται να αποσύρθηκε απ’ την “κούρσα” για την απόκτηση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, καθώς μετά την ενεργοποίηση ακόμα και του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος κάλεσε προσωπικά τον Μαροκινό -χωρίς αποτέλεσμα- κρίθηκε πως ο μεταγραφικός προγραμματισμός πρέπει να πάει παρακάτω. Μάλιστα το όνομα που έπεσε στο τραπέζι δεν είναι κακή επιλογή. Ο 27χρονος Γιουσέφ Ελ Νεσίρι, είναι μέλος της “μεγάλης των φορ σχολής” του Μαρόκου και με τη φανέλα της Σεβίλλης πέτυχε σε μια δύσκολη σεζόν 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Την ίδια ώρα ωστόσο οι φίλοι της Φενέρ φαίνεται πως έχουν αποφασίσει για τον ποιον Μαροκινό θέλουν στην ομάδα τους και θεωρούν τεράστια αποτυχία τη μη απόκτηση του Ελ Κααμπί. Στα social media δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζονται υποτιμητικά για την τακτική των διοικούντων της τουρκικής ομάδας. Ίσως να παίζει ρόλο πως είδαν τον Ελ Κααμπί ιδίοις όμμασι στο UEFA Europa Conference League, καθώς ο φορ του Ολυμπιακού σκόραρε στη διαδικασία των πέναλτι στο “Σουκρού Σαράτσογλου”. Να σημειώσουμε πως ο Ελ Κααμπί πέτυχε γκολ σε όλα τα ματς της διοργάνωσης πλην των δυο κόντρα στη Φενέρ. Ωστόσο η συνολική του παρουσία στον θεσμό και φυσικά το γκολ του στον τελικό κόντρα στη Φιορεντίνα, γιγάντωσαν τη φήμη του και οι φίλοι της ομάδας απ’ την Κωνσταντινούπολη τον θέλουν “εδώ και τώρα”. Ο Ζοσέ Μουρίνιο διατηρεί το φλογερό και ιδιόρυθμό ταπεραμέντο του και δεν έδωσε χρονικά περιθώρια στον Ελ Κααμπί.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει αναβαθμισμένη προσφορά στον Ελ Κααμπί και του έχει δείξει με όλους τους τρόπους ότι τον θέλει στον Πειραιά και την επόμενη σεζόν. Ο Ζοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσέγγισε τον Ελ Κααμπί για να του εξηγήσει πως θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της επίθεσης του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν. Ο 31ετών επιθετικός είχε αρκετές σεζόν φορτωμένες με γκολ στην καριέρα του, ωστόσο ο Ολυμπιακός του χάρισε την πλέον λαμπερή. Ο Μαροκινός δούλεψε σ’ ένα περιβάλλον που έφτασε ως την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League και εκτόξευσε τη μετοχή του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Κάτι που προφανώς δεν είχε καταφέρει με τις προηγούμενες ομάδες του, καθώς δεν συμμετείχαν σε αντίστοιχες διοργανώσεις. Μιλάμε βέβαια για επαγγελαμτικό ποδόσφαιρο και κάθε παίκτης βάζει πάνω απ’ όλα την τσέπη του, ωστόσο ο Ολυμπιακός θα περιμένει λίγο ακόμα τον Μαροκινό, πριν γυρίσει οριστικά σελίδα.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει η αυτοπεποίθηση πως μπορούν να βρουν ακόμα μια σπουδαία επιλογή για την κορυφή της επίθεσης, όπως έχουν κάνει με τους Ελ Αραμπί, Μπακαμπού και Ελ Κααμπί. Προφανώς δεν γίνεται κάθε σεζόν να πέφτεις διάνα, αλλά υπάρχει το “know how” και με την πολύτιμη συνεισφορά του Μεντιλίμπαρ, εξετάζονται “έξυπνες” και “φιλόδοξες” λύσεις για την επόμενη μέρα!