Μπαρτσελόνα: Η αποζημίωση για τον Πέδρι

Ο τραυματισμός του Πέδρι πόνεσε τόσο την Εθνική Ισπανίας όσο και την Μπαρτσελόνα. Τουλάχιστον οι μπλαουγκράνα θα εισπράξουν ένα σεβαστό ποσό.

Το πρόβλημα τραυματισμού του Πέδρι δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στο υπόλοιπο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Ισπανία. Όλα δείχνουν ότι θα χάσει και την εκκίνηση της νέας σεζόν με την ομάδα του, την Μπαρτσελόνα.

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι από το πουθενά, η Μπαρτσελόνα θα εισπράξει και ένα σεβαστό ποσό που μπορεί να φτάσει το ένα εκατομμύριο Ευρώ εξαιτίας του τραυματισμού του Ισπανού διεθνή μέσου.

Η FIFA με το πρόγραμμα προστασίας των συλλόγων αναφέρει ότι μια ομάδα μπορεί να εισπράττει για κάθε ημέρα 20.548 Ευρώ για τραυματισμό ενός παίκτη με την Εθνική ομάδα. Αυτό το ποσό μπορεί να το εισπράξει αν ένας παίκτης έχει ξεπεράσει τις 28 ημέρες τραυματισμού από την ημέρα που χτύπησε χωρίς να έχει παίξει σε επίσημο παιχνίδι.

Αυτό θα συμβεί σίγουρα με τον Πέδρι η απουσία του οποίου υπολογίζεται τουλάχιστον στον ενάμισι μήνα. Μετρώντας 45 ημέρες το ποσό που μπορεί να εισπράξει η Μπαρτσελόνα φτάνει κοντά στο ένα εκατομμύριο.

Αυτό μπορεί να φτάσει τον έναν χρόνο κάτι που σημαίνει ότι αν ο Πέδρι έμενε εκτός για έναν χρόνο η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να εισπράξει επτάμισι εκατομμύρια Ευρώ αλλά αυτό δεν θα συμβεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.