Νέο σενάριο για τον πολύπειρο άσο...

Το μέλλον του Σερντάν Σακίρι είναι ακόμη στον… αέρα, όπως προκύπτει και από τα τελευταία δημοσιεύματα στο εξωτερικό. Το «4-4-2.com» μάλιστα σημειώνει ότι ο πολύπειρος άσος, που πριν από λίγες μέρες «ακούστηκε» για τον Παναθηναϊκό, ενδιαφέρει και τη Βασιλεία.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει στους Σικάγο Φάιρ, με τους οποίους έχει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν, αν και τα σενάρια αποχώρησής του από τώρα πληθαίνουν.. Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πάρει πολύ λιγότερα χρήματα από τα 8 εκατομμύρια δολάρια που λαμβάνει ετησίως από τον αμερικανικό σύλλογο.

Όσον αφορά τον επαναπατρισμό του στην Ελβετία, ο τεχνικός διευθυντής της Βασιλείας, Ντάνιελ Στούκι μίλησε στο «bz Basel» για το ενδεχόμενο απόκτησής του και τόνισε πως για την ώρα είναι απλά μια φήμη, αλλά και ότι δεν θα έκλεινε ποτέ την… πόρτα στο να τον κάνουν δικό τους!

«Δεν έχουμε ακούσει τίποτα συγκεκριμένο ακόμα. Γι’ αυτό είναι απλώς μια φήμη. Αλλά φυσικά εμείς ενδιαφερόμαστε πάντα για παίκτες όπως οι Ζόμερ, Σχαρς, ​​Ακάντζι, Τσάκα και Σακίρι. Είναι παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.