Ο Κλέι Τόμπσον εμφανίστηκε αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά στους Ντάλας Μάβερικς τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αμερικανός παίκτης παρουσιάστηκε επίσημα από τη διοίκηση της νέας του ομάδας και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Κάιρι Ίρβινγκ. Παράλληλα, μίλησε για την απόφασή του να επιλέξει το «31» για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τόμπσον στην παρουσίασή του.

Για την αλλαγή: «Αυτή είναι μία νέα αρχή για εμένα και νιώθω ξανά πως με θέλουν, φέρνω μεγάλη αξία και είμαι ενθουσιασμένος να προπονηθώ μετά από αυτή την παρουσίαση. Υπήρχαν φορές πέρσι που ήταν δύσκολα τα πράγματα, που δεν ήταν ευχάριστα όπως στο παρελθόν. Είναι ωραίο που έχω μία νέα αρχή».

Για τον Ίρβινγκ: «Με τον Ίρβινγκ είμαστε καλοί φίλοι. Προφανώς, παίζουμε αντίπαλοι στο κορυφαίο επίπεδο για πολλά χρόνια. Πάντα ήμουν οπαδός του. Το να τον μαρκάρεις είναι κόλαση, οπότε είναι ωραίο να είμαι στην άλλη πλευρά και να βλέπω άλλους να τα… χάνουν εναντίον του. Θα είναι ωραίο θέαμα».

Για το «31»: «Έχουν υπάρξει σπουδαίοι παίκτες με το “31” σε αυτή την ομάδα. Ο Τέρι πήρε το πρωτάθλημα με αυτόν τον αριθμό. Παίζουμε με παρόμοιο τρόπο. Ο Μίλερ φορούσε το 31 και έχω δει τόσα πολλά βίντεο του να βγαίνει από τα σκριν ως έφηβος. Η ικανότητά του να πετυχαίνει νικητήρια σουτ, αυτό είναι που εμπνέει έναν σουτέρ. Δεν μπορείς να με αφήνεις ξεμαρκάριστο όπως δεν μπορούσες και τον Ρέτζι».

Για τις προσδοκίες: Οι προσδοκίες είναι ψηλές. Αυτό θες ως αθλητής. Θες να έχεις αυτή την πίεση. Θέλουν έναν νικητή. Αυτό είναι που με τράβηξε. Δε με ενδιαφέρουν τα ρεκόρ, θέλω απλά να νικήσω. Όλοι πρέπει να κάνουν θυσίες για τη νίκη στο κορυφαίο επίπεδο».

Το σχετικό βίντεο: