Ο Άνχελ Ντι Μαρία εμφανίστηκε συγκινημένος για την πρόκριση της Αργεντινής στο τελικό του Copa America.

Πάρτε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Novasports

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε πως ο συγκεκριμένος θα είναι το τελευταίο ματς της καριέρας του, ενώ αποκάλυψε και το τι του είπε ο Λιονέλ Μέσι στα αποδυτήρια.

Αρχικά, ο Ντι Μαρία δήλωσε: «Νομίζω πως μπορώ να βγω έξω από την μπροστινή πόρτα. Έχω κάνει τα πάντα ώστε να μπορώ να βγω από την πόρτα αυτή. Τα έδωσα όλα για να βγω από την πόρτα αυτή. Εγώ απλώς δουλεύω. Κάνω τη δουλειά που πρέπει να κάνω. Πάντα προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Πάντα έδινα τη ζωή μου για την ομάδα. Υπήρχαν στιγμές που δεν ήταν η σειρά μου. Αυτή τη φορά άρχισε να συμβαίνει σε μένα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είμαι πάντα ευγνώμων σε όλους όσους με υποστήριξαν, στην οικογένειά μου και στην ομάδα αυτή που μου έδωσε τα πάντα. Σήμερα πριν βγούμε έξω στο γήπεδο. Ο Λίο μου είπε ότι ήθελαν να φτάσουν στον τελικό για μένα και αυτό με γέμισε με περηφάνια. Το να έχω την ευκαιρία να πετύχω όλα όσα πέτυχα την περίοδο αυτή με όλους αυτούς είναι μία πηγή περηφάνιας για μένα».

Τέλος, ο Ντι Μαρία κατέληξε: «Δεν είμαι έτοιμος για το τελευταίο μου παιχνίδι με την εθνική ομάδα, αλλά είναι η ώρα. Ονειρεύτηκα να συμβεί αυτό με αυτό τον τρόπο και κατέληξε να γίνει, φτάνοντας άλλον ένα τελικό. Οι συμπαίκτες μου ήδη ήξεραν πως δεν θα επιστρέψω, αυτό είχε ήδη αποφασιστεί. Εκείνοι υποστηρίζουν την απόφασή που πήρα. Είναι ενοχλημένοι, αλλά έχει ήδη συμβεί. Υπάρχει μόνο ένα παιχνίδι που μένει. Είναι το τελείωμα στο όνειρο που θα επιθυμούσα. Αισθάνομαι σαν να είμαι έτοιμος να συνεχίσω, αλλά νομίζω είναι η σωστή στιγμή (να φύγω). Αυτό είναι. Έδωσε ότι είχα να δώσω. Υπάρχει μόνο ένα παιχνίδι. Έδωσα τη ζωή μου για τη φανέλα αυτή και νομίζω πως είναι η σωστή στιγμή να πω αντίο. Έχει αποφασιστεί. Δεν υπάρχει επιστροφή. Θα τους δω στα προκριματικά στην Αργεντινή».