Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα έχουν στην τελική τους 12άδα τον Καουάι Λέοναρντ και ο Ντέρικ Γουάιτ φαντάζει αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος να τον αντικαταστήσει.

Η 12άδα των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «τρομάζει» κόσμο αλλά το πρώτο πλήγμα είναι γεγονός. Ο Καουάι Λέοναρντ δεν θα ταξιδέψει τη Γαλλία για να μπορέσει να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και τον κράτησε αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Σύμφωνα με τους Αμερικανούς, ο επικρατέστερος να τον αντικαταστήσει είναι ο Ντέρικ Γουάιτ των Μπόστον Σέλτικς. Αλλά ακόμη αυτό δεν είναι 100% σίγουρο και θα πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

«Ο Καουάι προετοιμάζεται μαζί με την ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες τις τελευταίες εβδομάδες και είχε κάνει δυνατές προπονήσεις στο Λας Βέγκας. Ένιωθε έτοιμος να αγωνιστεί. Όμως, σέβεται απεριόριστα ότι η Team USA και οι Λος Άντζελες Κλίπερς αποφάσισαν προς όφελος του να περάσει το υπόλοιπο του καλοκαιριού προετοιμάζοντας τον εαυτό του για τη νέα σεζόν, παρά να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες», αναφέρει η ανακοίνωση των ΗΠΑ.