Ιταλικές αναφορές επιβεβαιώνουν ότι η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για τον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, Ζοάο Κανσέλο.

Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται να επαναφέρει τον Κανσέλο στο Τορίνο και η διοίκηση διαπραγματεύεται με τον εκπρόσωπο του Πορτογάλου, Μέντες. Σύμφωνα με την Il Corriere dello Sport, ο διευθυντής της Γιουβέντους έχει εντείνει τις συζητήσεις με τον ατζέντη του αμυντικού.

Ο Κανσέλο έπαιξε για τη Γιουβέντους τη σεζόν 2018-19 προτού ενταχθεί στη Μάντσεστερ Σίτι σε μια συμφωνία ανταλλαγής παικτών και μετρητών με τον Ντανίλο.

Ο Κανσέλο δεν είναι μέρος των σχεδίων του Πεπ Γκουαρδιόλα μετά από δανεισμό μιας σεζόν στη Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, ο νέος προπονητής της Γιουβέντους Τιάγκο Μότα θα συνεργαζόταν ευχαρίστως με τον Πορτογάλο διεθνή. Η Μάντσεστερ Σίτι εκτιμά τον Κανσέλο στα 25 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Γιουβέντους πιέζει για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Η Γιουβέντους θα χρειαζόταν τον Πορτογάλο να του κόψει και τον μισθό. Ο Κανσέλο κέρδιζε 6 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν στη Μπαρτσελόνα, αλλά οι Μπιανκονέρι πρέπει να μειώσουν τους μισθούς τους και δεν μπορούν να του προσφέρουν περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν.