ΑΕΚ: Σε συζητήσεις με την Ίντερ για την απόκτηση Κορέα

Για εκκίνηση των διαπραγματεύσεων της ΑΕΚ με την Ίντερ προκειμένου να φορέσει τα "κιτρινόμαυρα" ο Χοακίν Κορέα κάνουν λόγο στην Ιταλία.

Τελειωμό δεν έχουν τα δημοσιεύματα που ασχολούνται με την ΑΕΚ και το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Χοακίν Κορέα από την Ίντερ.

Όπως αναφέρουν στην Ιταλία, η Ίντερ έχει αρχίσει τις διαπραγματεύσεις της με την Ένωση προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” και ο Αργεντινός επιθετικός να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα“. Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως η Ίντερ έχει βάλει αρχική τιμή στον Κορέα 8 εκατ. ευρώ καθώς ιδανικά δεν θέλει να ελαχιστοποιήσει τις οικονομικές απώλειες από την πώληση του. Οι Ιταλοί τονίζουν ότι αυτή ήταν η απάντηση στην ΑΕΚ η οποία προσπαθεί να ρίξει την τιμή.

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή που τονίζουν πως η ΑΕΚ διαπραγματεύεται με την Ίντερ σε μια πολύ περίπλοκη διαδικασία, ενώ ισχυρίζονται πως η Ένωση θέλει να αποκτήσει τον Κορέα πληρώνοντας κλιμακωτά και προσθέτοντας μπόνους σε περίπτωση επίτευξης στόχων.

Στην ουσία και τα δύο δημοσιεύματα αναφέρονται στο ότι έχουν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Ίντερ για τον Κορέα, με τον ίδιο τον παίκτη να έχει λάβει κλήση από τον Αλμέιδα “παγώνοντας” τις συζητήσεις με την Ρίβερ Πλέιτ.

Πάντως αν ισχύει ότι οι απαιτήσεις της Ίντερ είναι στα 8 εκατ. ευρώ η ΑΕΚ θα επιδιώξει να χαμηλώσει αρκετά το ποσό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.