Στο πένθος βυθίστηκε η Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, καθώς ο Τζάστιν Κορνέχο σε ηλικία 20 ετών «έφυγε» από τη ζωή.

Δεν τα κατάφερε ο Τζάστιν Κορνέχο της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ και τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/07) έχασε τη «μάχη» για τη ζωή.

Ο νεαρος τερματοφύλακας γλίστρησε στο ντουζ και χτύπησε το κεφάλι του με τους ανθρώπους της ομάδας να τον βρίσκουν αναίσθητο στα αποδυτήρια. Μάλιστα ο 20χρονος κίπερ από το Εκουαδόρ νοσηλεύτηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο την ημέρα των γενεθλίων του.

Η Μπαρτσελόνα με επίσημο αίτημα ζήτησε από την αρμόδια Λίγκα την αναβολή του αγώνα με την Μπραγκαντίνο τα ξημερώματα της Πέμπτης (18/07, 03:30) για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Για την ώρα η CONMEBOL δεν έχει απαντήσει στο αίτημα της ομάδας, αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά, ενώ η ομάδα βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

«Δεν υπάρχουν λέξεις ή φράσεις που να μπορούν να απαλύνουν τον πόνο που έχουμε αυτή τη στιγμή. Η μνήμη του θα μας δώσει την απαραίτητη δύναμη για να ξεπεράσουμε αυτό το σοκ. Τζάστιν θα είσαι πάντα στις καρδιές μας. Αναπαύσου εν ειρήνη. Σε αγαπάμε», ανέφερε η ομάδα από τον Ισημερινό για τον χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανάρτησή: