Κόμο: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μορένο

Νέα μεταγραφή για τους νεοφώτιστους.

Μετά την ανανέωση του Σεσκ Φάμπρεγκας στον πάγκο της, η Κόμο ανακοίνωσε την απόκτηση ενός ακόμη Ισπανού. Αυτός είναι ο Αλμπέρτο Μορένο, ο οποίος έρχεται ως ελεύθερος στους νεοφώτιστους της Serie A, ώστε να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η ανακοίνωση της Κόμο:

Η Κόμο 1907 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή του Αλμπέρτο Μορένο μέχρι τον Ιούνιο του 2025 με αυτόματη ανανέωση για άλλη μια σεζόν, εάν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.

Αμυντικός, 32 ετών, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην ευρωπαϊκή σκηνή. Μεγάλωσε στις τάξεις της Σεβίλλης, ομάδα με την οποία κατέκτησε το Europa League το 2014, παίζοντας βασικός. Στη συνέχεια πέρασε στη Λίβερπουλ, όπου σε 5 σεζόν συγκέντρωσε 90 συμμετοχές και 3 γκολ, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Champions League το 2019. Τις τελευταίες 5 σεζόν έπαιξε στη Βιγιαρεάλ, κατακτώντας άλλο ένα τρόπαιο Europa League το 2021 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. στο οποίο σημείωσε ένα από τα καθοριστικά πέναλτι εξασφαλίζοντας την τελική νίκη.

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Moreno, ο προπονητής της Κόμο 1907 Σεσκ Φάμπρεγκας είπε:

«Ο Αλμπέρτο ​​είναι ένας γρήγορος, ευκίνητος και τεχνικά ταλαντούχος αμυντικός με μεγάλη διεθνή εμπειρία, έχοντας παίξει σε κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τα χαρακτηριστικά του σίγουρα θα είναι χρήσιμα για να αντιμετωπίσει ένα νέο και δύσκολο πρωτάθλημα και τον καλωσορίζουμε με χαρά”.

Ο Αλμπέρτο Μορένο δήλωσε σχετικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποκτήσω μια νέα εμπειρία στην καριέρα μου. Έρχομαι σε ένα νέο πρωτάθλημα και θα πρέπει να αντιμετωπίσω μια νέα ομάδα και μια νέα γλώσσα. Μίλησα με τον Φάμπρεγας και ήταν ο πρώτος που έδειξε πόσο πολύ με ήθελε ο σύλλογος και το συναίσθημα ήταν αμέσως υπέροχο. Η Serie A είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο, με σπουδαίους παίκτες και ομάδες με τεράστια ιστορία. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε κάθε παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.