ΠΑΟΚ: Όλοι παρόντες!


Τις προετοιμασίες του για την επίσημη πρεμιέρα της σεζόν χωρίς προβλήματα συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, δύο μέρες πριν το ματς με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα (24/07, 20:30) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«48 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου κορυφώνει τις προετοιμασίες του για την επίσημη πρεμιέρα.

Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, μέσα από ασκήσεις και ένα οικογενειακό διπλό.

Για μία ακόμα μέρα το ιατρικό δελτίο παρέμεινε κενό, με το τεχνικό επιτελείο να έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με όλους τους παίκτες διαθέσιμους.Την Τρίτη (23.07) στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου στο γήπεδο της Τούμπας. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία, με τα πρώτα 15 λεπτά του προγράμματος να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα θα πάρει γεύση από την Τούμπα, καθώς θα προπονηθεί στις 20:30 στην έδρα του αγώνα, με την προπόνηση να είναι ανοιχτή για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί και η συνέντευξη Τύπου της βοσνιακής ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.