Ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς σχολίασε την εικόνα της ΑΕΚ, κόντρα στην Ίντερ Ντ' Εσκάλδες, τη φανέλα βασικού, την αγαπημένη του θέση αλλά και την κίνηση κοντά στο Λιβάι Γκαρσία.

Σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα τα καταφέρει στην Ανδόρα εμφανίστηκε ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς. Ο Κροάτης αγωνίστηκε ως βασικός με την Ίντερ Ντ΄Εσκάλδες στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της Ένωσης, ενώ πέτυχε και το πρώτο του τέρμα της χρονιάς. Μετά τη λήξη του αγώνα στην «Αγιά Σοφιά» ο Λιούμπιτσιτς αναφέρθηκε στην εικόνα των «κιτρινόμαυρων», τη φανέλα βασικού, αλλά και τη συνύπαρξη πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία σε ρόλό «δεκαριού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εικόνα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες: «Αρχίσαμε πολύ καλά. Στο πρώτο μέρος κάναμε όλα όσα θέλαμε, σκοράραμε τρία γκολ. Φτάσαμε στο 4-0 θα μπορούσαμε να βάλουμε πέντε, έξι αλλά δεν έγινε. Κάναμε δύο λάθη, έτσι είναι το ποδόσφαιρο τα λάθη σου πληρώνεις. Αν αρχίσουμε στον επαναληπτικό σαν το πρώτο μέρος πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα θα είναι δύσκολο αγώνας σε συνθετικό χλοοτάπητα αλλά ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για τη φανέλα βασικού: «Κάθε παίκτης έρχεται για ανταγωνισμό. Μου αρέσει αυτό. Όλοι οι νέοι παίκτες που έρχονται, κι εγώ, θα παλέψουμε για μια φανέλα βασικού. Εγώ ξέρω ότι θα δώσω τη μάχη μου για να πάρω τη φανέλα βασικού αλλά φυσικά η τελική επιλογή του προπονητή».

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει: «Νομίζω ότι αυτό που έπαιξα σήμερα, στο 10 ή στο 8 box to box. Όταν είμαι κοντά στον Λιβάι να βρίσκομαι στο σωστό σημείο».