Τρίτο φιλικό τεστ για τον Ολυμπιακό εν όψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Αλ Κάντσία από τη Σαουδική Αραβία, η οποία έχει ως προπονητή τον Μίτσελ.

Η καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται σε υψηλό ρυθμό. Μάλιστα η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα αναμετρηθεί το απόγευμα της Παρασκευής (26/07, 17:30, MC Novasports.gr) με την Αλ Καντσία. Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής του συλλόγου από τη Σαουδική Αραβία είναι ο παλιός γνώριμος στους Πειραιώτες, Μίτσελ.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν, η ελληνική ομάδα ηττήθηκε αφήνοντας καλές εντυπώσεις από τον Άγιαξ (1-0), ενώ νίκησε τη Μαλίν (2-0). Ο Βάσκος προπονητής είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση των «ερυθρόλευκων» στις φιλικές αναμετρήσεις, αλλά και στην ένταση της προπόνησης.

Μάλιστα στο παιχνίδι της ημέρας αναμένεται να αγωνιστεί ο Ελ Κααμπί, ο οποίος παραμένει κάτοικος Πειραιά, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του, αλλά και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού οι Στάμενιτς και Γκαρθία.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο (27/07) ο Ολυμπιακός θα δώσει ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους με τη Ναϊμέχεν.