Στο Στάδιο "Γιαν Μπρέιντελ", ανοιξε η αγωνιστική περίοδος στο Βέλγιο, με την πρωταθλήτρια Κλαμπ Μπριζ να μην καταφέρνει να ξεκινήσει με νίκη, απέναντι στη Μέχελεν.

Οι Φλαμανδοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, πολλές τελικές προσπάθειες, δύο δοκάρια, αλλά έφεραν για τρίτο στη σειρά παιχνίδι ισοπαλία με τη Μέχελεν, την ομάδα του Μπέσνικ Χάσι.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με χαμηλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες, αλλά μετά το ημίωρο, η πρωταθλήτρια Βελγίου έγινε πιο πιεστική και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 32ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Τζόλη, η μπαλα απομακρύνθηκε προς στιγμήν, αλλά έφτασε στον Ονιεντίκα και ο Νιγηριανός μέσος έπιασε ένα δυνατό βολέ που βρήκε το δεξί δοκάρι του Ντε Βολφ. Στο 41ο λεπτό ο Τζόλης βρήκε τη μπαλα με υπερένταση, αλλά απομάκρυνε ο Ντε Βολφ και λίγο αργότερα η Κλαμπ Μπριζ έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά μετά την κεφαλιά του Μέχελε, ο Φλούκε έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Με την έναρξη της επανάληψης, η πρωταθλήτρια Βελγίου, προηγήθηκε με τον Σέις, αλλά στο 65΄σε μία από τις ελάχιστες ειθέσεις της, η Μέχελεν ισοφάρισε με τον Φλούκε. Οι γηπεδούχοι έχασν την ευκαρία να πα΄ρουν τη νίκη στις καθυστερήσεις, αλλά η κεφαλιά του Νίλσον βρήκε το οριόντιο δοκάρι του Ντε Βολφ.