Η στασιμότητα που παρατηρείται με την υπόθεση του Γάλλου μέσου της Μπενφίκα στρέφει τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» στον διεθνή Ρουμάνο μέσο της Κάλιαρι

Η υπομονή που έκαναν στον ΠΑΟΚ για την επιστροφή του Σουαλιό Μεϊτέ δείχνει να εξαντλείται με συνέπεια να προχωρούν δραστικά πλέον σε εναλλακτικές.

Η πρώτη εξ αυτών έχει να κάνει με τον Ράζβαν Μάριν. Ο 28χρονος διεθνής Ρουμάνος μέσος, με νωπές τις μνήμες από την πολύ καλή παρουσία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας είναι η πρώτη επιλογή για την ενίσχυση στις θέσεις των μέσων, παρότι πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με την Κάλιαρι γι’ ακόμη ένα χρόνο. Για την ακρίβεια, βάσει των όρων που υπήρχαν στο συμβόλαιό του, ανανεώθηκε αυτομάτως μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Πάραυτα, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» προχώρησαν σε κρούση προς την ιταλική ομάδα, καταθέτοντας μια πρόταση με ποσό κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του ενώ προσφέρουν στον Ρουμάνο τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν το 1,3 εκατομμύρια ευρώ, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής πέρσι μέτρησε τριάντα μία συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο στην Ιταλία με απολογισμό δύο ασίστ, ενώ στο πρόσφατο Euro αγωνίστηκε σε τέσσερις αγώνες, σημειώνοντας δύο γκολ.

Και αυτήν η περίπτωση κάθε άλλο παρά ως εύκολη λογίζεται με τον ΠΑΟΚ να περιμένει την απάντηση της ιταλικής ομάδας…