Μονακό: «Παιχνίδια» στη Μίλαν για Φοφανά

Όλο και πλησιάζει η αποχώρηση του Γιουσούφ Φοφανά από τη Μονακό που απαιτεί αρκετά χρήματα από τους ενδιαφερόμενους.

Η Μίλαν έκανε προσφορά 17 εκατομμυρίων ευρώ, πρόταση όμως που αρνήθηκαν οι Μονεγάσκοι και πλέον περιμένουν μεγαλύτερο ποσό για να αποδεσμεύσουν τον Γάλλο διεθνή από τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του. Παράλληλα, και η Γουέστ Χαμ έστειλε προσφορά 35 εκατ. ευρώ, το ποσό που περίμενε η Μονακό. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρχουν σοβαρές εξελίξεις με τον ποδοσφαιριστή φυσικά και να επιθυμεί να αγωνιστεί στη μεγάλη Μίλαν και το Σαν Σίρο.

Παρά το γεγονός ότι ο Φοφανά διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στη Ligue 1, η Μονακό εξακολουθεί να εκτιμά τον 25χρονο στα 35 εκατομμύρια ευρώ. Το έντονο ενδιαφέρον από την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπεισε τη Μονακό να αυξήσει την τιμή που ζητούσε.

Υάρχει ακόμα ελπίδα ότι η Μίλαν και η Μονακό μπορούν να συναντηθούν κάπου στη μέση, αλλά η τελευταία πλευρά δεν αναμένεται να διασκεδάσει την προσφορά των 17 εκατομμυρίων ευρώ. Η Μίλαν, εν τω μεταξύ, έχει αξιολογήσει μια σειρά από διαφορετικές επιλογές στη μεσαία γραμμή, συμπεριλαμβανομένου του Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμος ως ελεύθερος μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Γιουβέντους αυτό το καλοκαίρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.