Άρης: Υποδέχεται Μάγιο, κλείνει Σισέ

Δύο μεταγραφικές κινήσεις αναμένεται να προχωρήσει σήμερα (30/7) η ΠΑΕ Άρης, που περιμένει τον Ούγκο Μάγιο στη Θεσσαλονίκη και υπογράφει -εκτός απροόπτου- συμβόλαιο συνεργασίας με Παπέ Αμπού Σισέ

Διπλή εξέλιξη στα μεταγραφικά της αναμένεται να έχει σήμερα (30/7) η ΠΑΕ Άρης. Αφορά στους Ούγκο Μάγιο και Παπέ Αμπού Σισέ. Και οι δύο υποθέσεις αναμένεται να προχωρήσουν και, μάλιστα, η δεύτερη ενδέχεται να κλείσει κιόλας, με την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας.

Σε ό,τι αφορά στον Μάγιο, ο Ισπανός αμυντικός αναμένεται να φτάσει το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Αύριο (31/7) είναι προγραμματισμένο να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις κι εφόσον όλα είναι καλά, να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους “κίτρινους”. Στη συνέχεια, θα ενταχθεί στην ομάδα, που θα έχει επιστρέψει από την Τετάρτη (31/7) στη βάση της, για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Όσον για τον Σισέ, σήμερα περνάει τις απαραίτητες εξετάσεις. Αν όλα είναι καλά, τότε θα υπογράψει άμεσα το συμβόλαιο συνεργασίας με τους “κίτρινους” και θα περιμένει την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.